Популярна американська телезірка і бізнес-вумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала жаркі кадри, на яких позує в сексапільному купальнику.

На першому фото Кортні зображена на красивій веранді на тлі фантастичного пейзажу. Модель вмостилася в кріслі в еротичній позі, на ній коричневий купальник-бікіні, поверх якого вона накинула строкату сорочку. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на очах темні окуляри. На другому знімку Кардашьян позує в цьому ж вбранні, але лежить на диванчику в спокусливій позі з книгою в руках. Захоплені фанати красуні кинулися активно обговорювати її нову публікацію, засипає компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.