В гороскопи можна вірити, а можна вважати їх вигадкою, але добра порада професійного астролога не зашкодить ніколи.

Овен: Нова сходинка в житті вже зачекалася вас, але ви поки не наважуєтеся. Залиште вантаж минулого досвіду і окриленим вирушайте на новий виток — це того варто.

Телець: Подібно до непотрібних файлів, у вашому житті накопичилися знайомства, що висять на вас мертвим вантажем. Це спілкування давно перестало приносити задоволення і користь, але ви тягнете його за собою, як валізу без ручки. Звільніться, і відчуєте, як дихається легше.

Близнюки: Не проводьте так багато часув соцмережах, порівнюючи себе з більш успішними, красивими і багатими. Пам'ятайте, що за ідеальними фото часто ховається обман, а ви цінні саме таким, яким ви є. Приділіть час живому спілкуванню з людьми, яким ви дорогі.

Рак: Нарешті з'явиться настрій і можливість на затишок, чистоту і смакоту. Побалуйте себе і близьких, розкривши свої кулінарні таланти, зробіть нарешті перестановку мрії в кімнаті. Іноді для щастя достатньо лише повісити нові штори або напекти пиріжків.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Лев:У вас з'явиться чудова можливість продемонструвати себе в кращому світлі перед людьми, які важливі для вас. Не пропустіть шанс блиснути кращими якостями і зачарувати оточення, це корисно для вашого успіху.

Діва: Можливо багато необґрунтованої критики на вашу адресу від вищестоящих осіб. Звичайно, це зачіпає, але постарайтеся абстрагуватися, списавши це на поганий настрій співрозмовника і несприятливе положення планет. Чим спокійніше і позитивніше ви будете до всього ставитися, тим краще пройде ваш день.

Терези: Вас чекає приємна звістка, здатна перевернути ваше життя як мінімум на найближчі півроку. Щоб трохи осадити позитивний шок, "устаканьтесь" і випийте по чашці кави з кращим другом, обговорюючи цю неймовірну подію. Нові можливості відкриваються.

Скорпіон: День буде схожий на смугу перешкод, але це не викличе труднощів, якщо ви точно знаєте, куди йдете. У професійному середовищі ви покажете себе як відмінного фахівця, і за цим послідує щедру винагороду. Тільки не здавайтеся і дивіться вперед.

Стрілець: Якщо мета, до якої ви прагнете, все ніяк не дається в руки, чи це ваша мета? Сьогодні ви з подивом виявите, що пріоритети були розставлені не найбільш комфортним для вас чином і поміняєте дещо в картині свого світогляду. Жити стане простіше.

Радість
Радість

Козеріг: Сьогодні краще подбати про здоров'я і залишатися вдома, скасувати всі заходи, пов'язані навіть з найменшим ризиком. Пити вітамінний чай, провести розвантажувальний день або планово відвідати свого лікаря. Організм скаже вам спасибі.

Водолій: Самий підходящий день для "зміни декорацій" — переїзду, поїздки на дачу, маленьких локальних подорожей в ландшафтні парки і т. д. Якщо через карантин чи з інших причин це неможливо, то змініть простір віртуально — встановіть атмосферну відеогру або пориньте в читання цікавої книги. Внутрішнє оновлення вам потрібно, як повітря.

Риби: Ідеальний день, щоб почати створення кращої версії себе. Почніть з маленьких корисних звичок і поступово перетворюйтеся на свій власний ідеал. Все вийде, якщо бачити мету і робити маленькі, але впевнені кроки. Вас чекає успіх.