Акин Акинозу – молодий турецький актор, який поки що не такий знаменитий, як його колеги по цеху, але тим не менше вже здобув певну славу. Йому довелося досить довго грати заштатні ролі в маловідомих фільмах, поки йому нарешті випав шанс всього життя. Акина Акинозу запросили на зйомки серіалу “величне Століття. Історія Кесем”, де йому дісталася роль Алі. Після цього про нього вперше заговорили.

Акину 29 років, і він – син відомої турецької актриси Озлем Акинозу. Вона мріяла, щоб син пішов по її стопах, проте спочатку Акин не мріяв про акторську кар'єру. Після отримання середньої освіти, він вступив в університет Математичний в Анкарі, а потім продовжив навчання в Університеті Каліфорнії в Берклі. Вже будучи в США, Акынозу і захопився театром, і зіграв свої перші ролі.


Дебют у кіно відбувся в словенсько-хорватському проекті, він взяв участь у зйомках фільму “Диявол”. Однак роль була епізодичною. Після повернення в Туреччину, він прийшов на кастинг “Величного Століття”, та доля була прихильною. Після цього серіалу, до Акина прийшла слава, і він зміг отримати навіть головну роль “Вітряний”, який також став дуже популярний.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Акинозу всього 29, і його вважають дуже перспективним актором. Тому цілком можливо, що вже найближчим часом ми про нього ще почуємо.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.