Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала стильне фото, а в підписі до нього розповіла про свої "грішки".

На новій фотографії Христина відображена у світлій кімнаті, вона стоїть спиною до камери, але повернулася і дивиться прямо в об'єктив. На ній модний чорний костюмчик з укороченими брюками, а на ногах чорні туфельки на шпильках. Волосся акторки акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Асмус розповіла 10 нових фактів про себе, ось деякі з них: "Я не люблю ці звернення типу «сонце»/«зай» і прямо ненавиджу, коли говорять «мась». Я не можу сякатися у вологу серветку. За столом, коли я або хтось говорить тост, я завжди тримаю келих в руці. У дитинстві фанатіла від Валерія Леонтьєва. Я не люблю ці угадайки в інтернеті про кеди і плаття. Прямо бісить. І не розумію, як сукня може бути не білою з золотим, а кеди не зелені з сірим".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.