Любов несподівано нагряне... Але не до всіх знаків Зодіаку, деяких 18 травня вона все ж пощадить і дасть пожити спокійно. День пройде під знаком бурхливих пристрастей і з'ясування відносин, але у вас є шанси провести його максимально мирно і гармонійно. Для цього скористайтеся підказками наших астрологів.

Овен: Настрій буде нестабільним, тому по можливості ізолюйте себе від другої половинки, ну хоча б на деньок. За що людині таке “щастя”? А якщо ви ізольовані на карантині на одній території, просто перейдіть на інші справи. Або подивіться разом класне кіно. Головне, не повбивайте один одного. Ми в вас віримо.

Тілець: Ви з тих щасливчиків, кого Купідон запримітив в якості нової мішені. Навіть невинний флірт може закінчиться біля вівтаря, так що будьте пильні. Ну, або сміливо втрачайте голову — залежить від того, шо ви таки хочете.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Близнюки: Ви зі своїм партнером будете нерозлучні ніжність і взаєморозуміння буде супроводжувати вас весь день. Якщо, звичайно ви не надумаєте робити велику покупку — ось там клондайк розбрату.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Рак: Відповідний день для сексуального різноманіття і експериментів. Спробуйте втрьох, вп'ятьох, в масках від коронавіруса, або ластах, лише б без членоушкодження у всіх сенсах цього слова. А так розважайтеся, адже нудьга страшніше пістолета.

Лев: так-Так, ви як Шелдон з “Теорії Великого Вибуху”, на словах “Love is in the air” дістанете освіжувач повітря, і … Але слухайте, дайте любові шанс постукати у ваше серце. Ви заслужили того, щоб бути обласканим і щасливим. Правильна людина десь поруч, просто придивіться уважніше.

Діва: Можливе розставання з вашим партнером, але тільки в тому разі, якщо відносини дійсно себе вичерпали. Зручний день, щоб поставити крапку. Гармонійним парам варто знайти консенсус у конфліктних моментах. Одиноким Дівам — розслабитися, щастя саме вас знайде.

Терези: Милий настрій і пробуджена чарівність роблять вас привабливим для протилежної статі. Це може не сподобатися другій половинці — можливі сцени ревнощів. А якщо ви самотні — що ж, насолоджуйтеся зручним моментом і користуйтеся, щоб привабити свою долю.

Скорпіон: Скорпіонів може чекати несподіваний “привіт з минулого” — лист, дзвінок, початок спілкування або навіть відновлення відносин з колишнім партнером. Потрібно це вам чи ні — вирішуйте самі. Включити режим “сніжинка” можна завжди.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Стрілець: Треба заступитися за кохану людину — схоже, хтось всерйоз налаштований проти нього. Дайте партнерові зрозуміти, що ви є заодно, навіть у таких складних ситуаціях, і він теж вас не залишить.

Козеріг: взаєморозуміння з коханою людиною може опинитися під загрозою. Швидше за все, причиною цього можуть стати неприємні спогади. У самотніх Козерогів протягом дня може різко і без видимої причини змінюватися настрій на майбутнє.

Водолій: У цей день багатьом Водоліям особливо знадобиться вміння бачити в будь-якій ситуації і позитивні, і негативні сторони. Можливо, в цей день одиноким Водоліям не вдасться поспілкуватися з цікавлять їх людиною. Однак у вас з'явиться час на роздуми можливих перспектив ваших відносин.

Риби: Сьогодні деякі Риби схильні сприймати відносини з об'єктом своєї пристрасті крізь призму емоцій. Тому навряд чи ваше бачення подій буде об'єктивним. У самотніх Риб в цей день підвищується ризик потрапляння у вельми пікантну ситуацію.