Випускниця коледжу в американському штаті Теннессі завжди мріяла про свій випускний серед натовпу друзів і викладачів. Цього момену вона чекала, як і більшість студентів, 4 роки. Але пандемія коронавірусу внесла свої корективи і більшість студентів у всьому світі залишаться без свята.

Родина зі США вирішила влаштувати для доньки, яка залишилася без свята через пандемію коронавірусу, свою власну урочисту церемонію вручення диплома. Про це повідомляє 9GAG.

Торренс Берсон розповів журналістам, що його донька Гебріель весь час уявляла, як у святковій атмосфері вийде з натовпу інших студентів, батьків і викладачів на сцену й отримає диплом Університету Ксав’є.

Випуск у США, фото 9GAG
Випуск у США, фото 9GAG

Сім’я неабияк засмутилась через події із випускними, але рук не опустили. Батьки дівчини у власному дворі будинку разом із сусідами, які зголосилися йому допомогти, спорудили справжню сцену із символікою університету і прикрасили її.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Випуск у США, фото 9GAG
Випуск у США, фото 9GAG

У день церемонії вручення, яка в підсумку проходила у дворі, Гебріель вітали навіть випадкові перехожі, які йшли повз. Описуючи свої почуття після такого свята, вона сказала, що це було навіть краще, ніж звичайне вручення, оскільки було більш особистим, адресним і пройшло в оточенні найближчих людей – батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві школяр засунув палець куди не треба, і добром це не скінчилося.

Як повідомляв Знай.uа інтернет — розкіш для українських шкіл? Карантин оголив гірку правду.

Знай.uа писав, українські діти до школи не повернуться — у Міносвіти розбили всі надії батьків.