З кінця березня на тематичних форумах почали з'являтися скарги українців на те, що з незрозумілих причин ПриватБанк почав урізати їм кредитні ліміти. Про те, чому так відбувається розповів Олександр Мешканців, керівник київського регіонального прес-центру Приватбанку.

Під час карантину можливості кредитних карт в українців виявилися урізані. У прес-службі банку відзначають, що це робиться в інтересах самих клієнтів, адже нікому не хочеться, щоб позичальники залізли в такі борги, які потім не зможуть виплатити, а з урахуванням важкої економічної ситуації в країні, яка буде діяти і після того, як епідемія піде на спад.

Мешканців зазначає, що в Приватбанку регулюють обсяги кредитування для населення на тому рівні, який для більшості позичальників кредитної установки буде посильним.

Мешканців роз'яснив, що на розмір кредитного ліміту впливають деякі фактори. Серед них економічна ситуація в країні, кредитна історія позичальників, прострочення платежів, кількість і обсяг кредитів в інших банках.

Раніше повідомлялося, що колишні власники більше не зможуть повернути примусово відібрані банківські організації або отримати яку-небудь компенсацію. Про це йдеться в прийнятому Радою "антиколомойском законі". Політологи припускають, що президент Володимир Зеленський довів, що не є маріонеткою олігарха, проявивши державницьку позицію.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Приватбанку розповіли, чому можуть обнулити ліміт на оплату частинами без попередження.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк пояснив, як в касі могли виявитися "неякісні" купюри.

Також Знай. ua писав, що в Приватбанку розповіли, чому не можуть допомогти з поверненням коштів.