Бізнесмен, політолог, кандидат на місце мера міста Києва Андрій Пальчевський вирішив відповісти своїм недругам, які звинувачують його в антисемітизмі і розповів, якою в Україні буде ця осінь. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Деякі розігрують карту антисемітизму з приводу етнобалансу, про який я весь час мрію. Я прекрасно розумію, де є межа справедливості. Ніяких почуттів проти стародавнього народу, який моє місто населяє тисячі років, у мене немає, не буде – це мої вчителі, друзі і в кожному з нас, я впевнений, тече хоча б крапля єврейської крові. Тому киньте розігрувати цю карту – це фігня", - каже політолог.

Пальчевський зазначив, що думає, що колір осені буде не жовтий, а червоний. Він вважає, згідно з опублікованими даними, що кількість бідних зросте практично в два рази, а значить разом з цим зростуть протестні настрої.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Мабуть олігархічна система розвалиться і Україна більше не зможе існувати в олігархічному режимі, коли біля 50 сімей все багатство України. Як раз стане питання про землі в тому вигляді, в якому воно стояло, хоча б повернення статус-кво, далі – референдум, далі – гідний перерозподіл народного багатства – землі кожній родині", - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пальчевський вважає, що українці будуть готові до націоналізації як мінімум стратегічних галузей.

"Олігархічні режими залякують словами "забрати і поділити". У нас у більшості забирати нічого, ділити тим більше нічого. А от те що вони в свій час забрали і між собою поділили, мені здається вимагає націоналізації і дуже було б цікаво дізнатися вашу точку зору. Мені здається український народ повинен йти по шляху правильного перерозподілу багатств. Для цього повинен бути створений соціальний механізм, соціальна партія, народна злагода і народний мандат", - вважає Пальчевський.

о справедливости...

о справедливости...

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 18 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський передрік Шмыгалю і Гончаруку довічне.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому Зеленський закінчить Томосом.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав укрвариант карантину.