Відома співачка та учасниця Євробачення від Росії Поліна Гагаріна кинула свого чоловіка фотографа Дмитра Ісхакова, старшого за неї на 9 років.

Про це пише "Super", зсилаючись на джерела в оточені артистки.

"33-річна співачка і її чоловік - 42-річний фотограф Дмитро Ісхаков вирішили розлучитися. Згідно з інформацією з близького оточення артистів, пара не живе разом вже кілька місяців, однак шлюборозлучний процес вони ще не почали", - йдеться в повідомленні.

Також, як відзначається, хоча зіркова пара ще не розлучилася, але вже розпочався розподіл нажитого майна.

Гагаріна зі своїм чоловіком Дмитром Ісаковим

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Не дивлячись на спокійне розставання, в документах і компанії Гагаріної вже почалися "кадрові перестановки". Поліна здійснює свою артистичну діяльність через ТОВ "Поліна Гагаріна", генеральним директором компанії з моменту її заснування був її чоловік, але буквально три тижні тому Ісхаков був звільнений. Тепер його посаду займає якась Юлія Екс", - йдеться в повідомленні.

Наразі ж сам Ісхаков не став спростовувати інформацію про те, що вони з дружиною розлучилися, але заявив, що офіційного розірвання шлюбу у них поки не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.