Американський актор, знаменитим якого зробила роль Девіда Сільвера в телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210", Брайан Остіна Грін натякнув на можливе розлучення зі своєю зіркою дружиною Меган Фокс.

Відповідний допис з можливим натяком він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що перші чутки про проблеми в шлюбі 34-річної Меган Фокс і 46-річного Брайана Остіна Гріна з'явилися ще близько місяця тому. А вже напередодні дня народження актриси, він натякнув на їх розставання. Так, актор опублікував пост, який складався з фото із зображенням метеликів і підписом, в якому багато шанувальників побачили прихований сенс.

Брайан Остіна Грін та Меган Фокс

"Зрештою метеликам набридає сидіти на одній квітці, вони починають задихатися. Навколо них величезний світ, і вони хочуть випробувати його",- написав Брайан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зокрема, шанувальники припустили, що метафоричне висловлювання Гріна говорить про розставання з Фокс. Багато також згадали, що зовсім недавно актриса була помічена в компанії 30-річного репера Колсона Бейкера - за чутками, саме з ним, а не зі своїм чоловіком, Меган проводить карантин.

Нагадаємо, що Меган Фокс і Брайан Остін Грін одружилися в 2010 році і в шлюбі виховують трьох синів: семирічного Ноа, шестирічного Боді і трирічного Джорні. Раніше сімейна пара вже переживала кризу в 2015 році.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше