22 травня на СТБ покажуть фінал реаліті "Холостяк-10". Макс Михайлюк ухвалить доленосне рішення і вручить кільце одній з двох учасниць – Дані або Даші. Однак іноді багато дівчат, намагаючись сподобатися чоловіку, забувають про головне. Про це розповів експерт та ведучий шоу "Супермама" Дмитро Карпачов в онлайн пост-шоу "Холостяка" в Instagram з Григорієм Решетником.

"Багато жінок турбуються питанням, як сподобатися чоловіку. Але воно є неправильним. Перед тим, як звернутися з цим, потрібно спочатку знайти відповідь на питання: "А як сподобатися собі?". І тільки тоді, коли жінка буде подобатися собі, коли вона буде задоволена тим, яка вона, як вона виглядає і живе, питання, як сподобатися чоловіку, перестане бути актуальним. Відповідь на нього сформується саме по собі. Чоловікам подобаються жінки, які подобаються самі собі", - сказав Дмитро.

Решетник і Карпачов, фото СТБ
Решетник і Карпачов, фото СТБ

За його словами, щоб бути задоволеною собою, потрібно про себе піклуватися.

"Жінці потрібно думати про те, що їй подобається. Вести себе так, як їй хочеться, а не так, як цього хочуть інші. У якомусь сенсі тут повинен працювати здоровий егоїзм. Любов до себе проявляється в турботі про себе. Адже коли ми любимо дітей, що ми робимо? Дбаємо про них, робимо для них все найкраще. Ми їх оберігаємо, виявляємо до них увагу. А якщо ми любимо себе, ми все найкраще беремо собі, дбаємо про себе, приділяємо собі увагу. Ось з цього і треба починати", - пояснив Карпачов.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Дмитро Карпачов, фото СТБ
Дмитро Карпачов, фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв портал Знай.uа, грузинський холостяк Іраклі Макацарія розповів про свої таємні "ритуали".

Також портал Знай.uа писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова.