Відомий піар-агент Ганна Ісаєва займається "розкруткою" маловідомих виконавців ще з 1998 року. Найвідомішим клієнтом у жінки була Юлія Началова. Друзі Юлії кажуть, що Ганні вона довіряла "на всі 100" і жартома називала її своєю "сестричкою".

Про цю історію нагадує одне з російських видань, з посиланням на слова Ісаєвої.

Началова, фото з вільних джерел
Началова, фото з вільних джерел

"Юля часто мені сниться, хоча я про це не кажу. Нещодавно, наприклад, снився хороший, добрий сон". В свій час "сестричка" була свідком того, як ясновидиця Дарина Миронова передрекла багато речей у житті Юлії Началової", - признається Ісаєва.

"Миронова передбачила зліт Юлі, і у неї незабаром з'явилася робота з Уолтером Афанасьєвим (американський композитор, музичний продюсер, дворазовий володар премії "Греммі"). Чітко назвала вона і дату смерті Юлі, хоча певні прогнози про особисте життя зірки не збулися", - пояснила Ісаєва.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, у піар-агента Ісаєвої зберігаються багато подарунків Началової.

"Постійно натрапляю вдома на якісь речі, які отримала від Юлі, постійно мені щось про неї нагадує. Наприклад, у мене в коробці з прикрасами зберігаються чотири подаровані нею дорогі кільця. Особливо мені подобається кільце з білого золота з розсипом дрібних діамантів і пензликом – його можна і як кулон носити. Є і яскраве жовте, літнє кільце – теж від Юлі", - важко додала піарниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз: "Так схожа на маму".

Як повідомляв Знай.uа втратила цноту з чотирма хлопцями відразу - відома українська акторка в 50 років шокувала фанатів.

Знай.uа писав, Салтикову розніс на друзки колишній стиліст - старіюча Барбі.