Американський актор Григорій Тайрі Бойс, якого багато кіноманів знають за роллю шкільного друга Белли Свон Тайлера з вампірської саги "Сутінки", помер в Лас-Вегасі, хлопцеві було 30 років. Повідомляється, що смерть настала 13 травня, однак про сумну новину стало відомо лише через кілька днів.

Про це повідомляє видання Variety з посиланням на коронерську службу округу Кларк (штат Невада).

Грегорі Тайрі Бойс, скріншот: YouTube
Грегорі Тайрі Бойс, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, Бойса знайшли мертвим у своїй квартирі в Лас-Вегасі. Разом з ним була і його 27-річна дівчина Наталі Адепожу. Вона теж померла. Причини події не розкриваються. Тим не менш, за словами правоохоронців, на місці було виявлено сліди "білого порошку".

Бойс брав участь у першому фільмі за мотивами книги Стефані Майєр "Сутінки" в 2008 році. Там він зіграв Тайлера Кроулі, учня зі школи головний героїв — Белли Свон і Едварда Каллена. Бойс також зіграв у короткометражному фільмі "Апокаліпсис" у 2018 році.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мати актора, Ліза Уайн, написала зворушливий пост в Facebook. Вона розповіла, що її син хотів у майбутньому відкрити власний ресторан.

"Я можу сказати, що мій син був моїм улюбленим шеф-кухарем. Він був готовий до чогось великого, і це була його пристрасть", — розповіла жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Миронов міг загинути дитиною - "острів невезіння" стався в реальному житті.

Як повідомляв Знай.uа молода львів'янка випала з 14 поверху, можливе самогубство - перші подробиці.

Знай.uа писав, у Львові професор розбився на смерть, впавши з сьомого поверху - колеги висунули дві версії.