Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила пікантне селфі в срібному облягаючому комбінезоні, який одягала на один зі своїх концертів ще до карантину через коронавірус COVID-19. Так, артистка засвітила струнку фігуру, довгі ноги, зізнавшись, що сумує за виступами і роботою.

Передконцертна ностальгія 🤍 #сумую поділилася емоціями Брежнєва

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Віру компліментами: "На домашньому😃", "Розкішна", "Яка гарна 🔥 тільки і блищати і нас радувати", "Сподіваюся, скоро побачимося😏❤️", "Яка гарна 😍😍😍🔥", "Гарна така! ❤сумуємо дууже за вами 😭❤❤❤", "Ох скільки дивлюся на Вас-Ви нереальна!🔥", "Красуня💕", "Вірочка, Ви - прекрасні!!! Все попереду!!! 😘😘😘😍😍😍❤️❤️❤️❤️", "Суперська 🔥🔥🔥", "🔥🔥🔥Шикарно👍😍".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Віра Брежнєва виставила трепетне спільне фото з коханим чоловіком Костянтином Меладзе, адже 11 травня композитору виповнилося 57 років. Так, артисти позували на чорно-білому кадрі притиснувшись один до одного, а Костянтин ніжно цілував Віру в лоб. У пари досить велика різниця у віці - цілих 19 років, але це не заважає їм бути щасливими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше