В 2020 році Зовнішнє незалежне оцінювання буде проходити за новими правилами у зв'язку з карантином. Вже відомі рекомендації Моз щодо того, як мінімізувати ризик зараження молодих людей covid-19. Для цього школярів розсадять на відстані від 1, метрів і в кабінетах будуть відкриті двері.

Відповідні рекомендації внесло Міністерства охорони здоров'я України.

Крім того, є пропозиція про вимірі школярам температури і обробки рук антисептиком. Підлітки на ЗНО повинні прийти в масках, а тих, хто має симптоми ГРВІ не допустять до складання тестів. Їм запропонують пройти тестування на додатковій сесії.

ЗНО, скріншот: YouTube
ЗНО, скріншот: YouTube

В аудиторіях продезінфікують столи і стільці, а за 30 хвилин до початку тестування проветрят клас і буде організовано чергування медсестри або бригади медпрацівників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ЗНО може відбудуться з 25 червня по 17 липня за умови того, що карантин вже знімуть до початку червня. У разі, якщо карантин продовжать, то ЗНО перенесуть на з 17 серпня по 4 вересня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальний підручник з релігійним контентом "Основи сім'ї" повертається в українські школи.

Як повідомляв Знай. ua, Всеукраїнська школа онлайн, уроки за вівторок, 19 травня.

Також Знай. ua писав, що батьки знайшли в українському підручнику неймовірне і звернулися в МОН.