Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, показавши, як не нудьгувати під час карантину через коронавірус COVID-19. Так, раніше артистка готувала разом з численними шанувальниками домашні страви і видавала апетитні рецепти, а тепер ще й зареєструвалася в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, танцюючи під ритмічний трек в шкірянці, водолазці і з золотими сережками-кільцями у вухах.

Трешачок з #ТікТока😋 #gentlemen style 🎩 Або личить тільки чоловікам?))) 👨🏻👨🏻👨🏻 поцікавилася Гросу

Шанувальники не пройшли повз: "Дуже красива;)😘❤️😍🔥", "Алін, ти супер!!!))", "Прикольно", "Мілаха", "Дуже сексуально 🔥", "Хочу фото з вами)))))", "Як завжди дуже мила і прекрасна!!!", "Красуня🔥🔥🔥👏", "Ну як можна бути такою красунею🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤", "Все, Тік-Ток поглинув тебе не на жарт😂", "Аліна ти ваууууу👏".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в тому ж TikTok Аліна Гросу спростувала свою вагітність, пояснивши фото з позитивним тестом, як першоквітневий жарт, який багато шанувальників не зрозуміли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.