Співачка Світлана Тарабарова на офіційній сторінці в facebook поділилась справжнім щастям. Артистка вирішила оригінально розповісти фанам про свою вагітність. Низку чуттєвих чорно-білих фото із помітним вагітним животиком зірка додала у соцмережу.

Тарабарова у незвичний спосіб оголосила про свою другу вагітність – співачка відзняла чуттєву чорно-білу фотосесію, кадрами якої поділилася зі своїми підписниками в соцмережах.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Незважаючи на складнощі, які супроводжують період вагітності, я вважаю, що жінка при надії найкрасивіша!" – розповіла Тарабарова.

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

Тарабарова, фото Instagram
Тарабарова, фото Instagram

Співачка також закликала дівчат підтримати цей імпровізований флешмоб: "Жодних комплексів – ти найкрасивіша! Дівчатка, я знаю, що в багатьох із вас є казкові фото з животиком, тож викладайте їх із хештегом #найкрасивіша, та давайте наповнимо цей світ красою, любов’ю та ніжністю".

Варто нагадати, що Світлана Тарабарова була у першому складі гурту "REAL O" під псевдонімом Аліcа Тарабарова, Регіна Тодоренко, Ліна Мицукі, Олена Кушниренко під псевдонімом Олена Виноградова. Продюсувала гурт Наталія Могилевська потім до якої приєдналась Ольга Навроцька.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного Століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою, фото. Мер'єм Узерлі поділилася з шанувальниками фото з дочкою Ларою

Як повідомляв портал "Знай.ua", близький друг Надії Бабкіної попросив молитися за хвору співачку - "Може статися всяке".

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта склала заповіт, забувши про свою єдину доньку. Лоліта Мілявська залишила єдину доньку Єву без спадщини