Після Міжнародного дня боротьби з гомофобією, трансфобією і біфобиєю National Geographic опублікувало фотографію матері з портретом своєї убитої доньки, яка була лесбійкою і розповіли її історію. Пост опублікували на офіційній сторінці в Instagram.

"Фото @hammond_robin | Вчора був Міжнародний день боротьби з гомофобією, трансфобією і бифобиєю (IDAHOBIT). У 2014 році я почав @whereloveisillegal, щоб записувати історії LGBTQI + зі всього світу. У тому ж році в Південній Африці я сфотографував Бониве Татьека з фотографією її дочки Нонцикелело", - сказано в публікації.

Тіло Нонциклело було знайдено у вересні 2011 року, через рік після її зникнення, в сміттєвому баку сусіда. Її зґвалтували, побили та задушили до смерті. Її вбивця, сусід сказав, що зробив це, щоб "змінити її": Нонциклело була лесбійкою.

"Фанатизм триває по всьому світу: 69 країн як і раніше криміналізують одностатеві стосунки, мільйони живуть в страху бути тими, хто вони є. COVID-19 надає непропорційний вплив на людей ЛГБТ", - пишуть у публікації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У цьому році тема - "Порушуючи тишу". Насильство і страх занадто довго змушували замовкнути і вбивати ЛГБТ людей у всьому світі. Цей час має залишитися в минулому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, топ найбільш міцних гей-шлюбів шоу-бізнесу.

Як повідомляв Знай. ua, за гомофобію і сексизм - від 8 до 15 років, Рада готує гучний закон.

Також Знай. ua писав, що чиновники освіти повстали проти дива природи.