Навіть закохані пари нерідко розпадаються через несумісність характерів або зраду одного з партнерів. Часто розставання призводить до переживань і депресії того, кого кинули. Так сталося і з китайською дівчиною на прізвище Чао. Її кинув хлопець через рік відносин, що її засмутило і спустошило. Про це повідомляє Daily Mail.

Чао випадково дізналася, що її колишній не так вже сильно переживає з приводу їх розриву, мало того, він навіть почав зустрічатися з новою дівчиною, поки його колишня страждала. Китаянка прийшла в лють і вирішила помститися кривдникові, який знайшов собі іншу за короткий час. Чао замовила цілу вантажівку цибулі і передала постачальниками записку, в якій написала: "Я плакала три дні, тепер твоя черга". До того ж, дівчина наказала кур'єром не повідомляти клієнту, а просто вивантажити цибулю біля його дверей. Сусіди хлопця розповіли, що весь район смердів цибулею, але не відомо, чи плакав кривдник Чао від такої помсти.

Цибульна помста, фото - Daily Mail
Цибульна помста, фото - Daily Mail

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Харкові продавщиця квітів відправила злодія в нокаут, нахабу рятували медики.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що озвірілий коханець спокутував кохану в бензині і кинув сірник.

Також портал "Знай.иа" писав, що рятуючи дівчину від грабіжника, хлопець віддав найдорожче.