Холодний травень не бажає радувати українців теплом. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. Метеоролог пише, що атмосферний фронт в Україні переміститься на південний схід. Тому в цих регіонах можна очікувати дощів. Також дощова погода очікує і жителів Сумської області. На Заході і в Центрі України ймовірність опадів нижче, однак також є шанси, що пройдуть невеликі дощі.

Дощ у Києві, скріншот з відео
Дощ у Києві, скріншот з відео


Спеки завтра не варто чекати. Хіба що на Закарпатті термометри покажуть до 24 градусів. В інших регіонах повітря прогріється до 15-19 градусів вище нуля. Вночі очікується температура 8-12 градусів практично по всій території України. Виняток – південні області, де термометри покажуть до +15. Вітер очікується помірний, північно-західний. Також Діденко попередила, що 22-23 травня в черговий раз можуть прийти заморозки.
Що стосується погоди в столиці, вона буде хмарною з проясненнями. Суттєві опади малоймовірні. Вночі термометри покажуть до +10, а вдень повітря прогріється до 17 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.