19 травня Офіс генпрокурора вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань стосовно "плівок Порошенка".

Про це повідомили джерела в Офісі генпрокурора, передає "Українська правда".

Згідно інформації, розпочато розслідування за ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) і ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Уточнюється, що до матеріалів виробництва долучать надану нардепом Андрієм Деркачем флешку з аудіозаписами, де звучать голоси, які дуже нагадують п'ятого президента і лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка, колишнього віце-президента США Джо Байдена і ексдержсекретаря США Джона Керрі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, 19 травня нардеп Андрій Деркач опублікував аудіозапис, на якому колишній віце-президент США Джо Байден пропонував п'ятому президенту України Петру Порошенку мільярд доларів за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, який розслідував незаконну діяльність нафтогазової компанії Burisma, де працював син Байдена.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив журналістам, що у фракції готують депутатські звернення щодо фактів, які містяться в оприлюднених аудіозаписах за участі Петра Порошенка та Джо Байдена.

Також портал Знай.uа писав, що колишній банк Валерії Гонтарєвої "Авангард" отримав велике рефінансування НБУ, а саме – 305 млн гривень.