Народний депутат і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка нещодавно отримала 150 млн грн від американської компанії, була помічена на відпочинку у Львівській області в Edem Resort Medical & Spa. Політик часто ділиться в соціальній мережі Instagram моментами зі свого професійного та особистого життя. Але лише добрими новинами, які не викличуть в українців жодних питань.

Так, цього разу Тимошенко пропустила засідання Верховної Ради 7 травня, на якому депутати приймали рішення про збільшення зарплати медикам. Про це повідомляє проект "Схеми: корупція в деталях".

За інформацією журналістів, політик відпочивала в селі Стрілки Львівської області. Там, у комплексі Edem Resort Medical & Spa вона перебувала разом зі своїм охоронцем і особистим водієм. Там же був помічений і її колега по партії "Батьківщина" Сергій Власенко. Автомобіль Lexus, яким користується нардеп, виїжджав з готелю.

При цьому Тимошенко відмовилася коментувати свій незаплановану відпустку, в той же час Власенко заявив, що нічого "не підтверджує і не спростовує".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко пояснила історичне походження Дні пам'яті та примирення.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко пообіцяла витрусити всі нутрощі корупціонерам.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко анонсувала законопроект про обов'язкове медичне страхування.