37-річний Брайан Бім (Brian Beam) рибалка-початківець ловив рибу з каяка в океані недалеко від каліфорнійського міста Дейна-Пойнт. І за майже годину встановив рекорд. Після 45-хвилинної боротьби рибалці вдалося витягнути з води півтораметрового обапола, що важить 36,3 кілограма.

Джерело: видання USA Today.

Досі найбільша риба цього виду, спіймана з каяка, важила 34 кілограми. За словами Біма, він ніколи раніше не ловив білих обаполів.

"Досі найбільші з тих, що я бачив, важили три фунти (1,3 кг). Уявіть мої почуття, коли зрозумів, що це за риба", - на емоціях розповідає він.

Відтак, рибалка впритул наблизився до світового рекорду з ловлі білих обаполів будь-якими снастями. Такого улову не було останні 70 років.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто відзначити, що попередній рекорд тримався з 1953 року, коли біля берегів Мексики була спіймана рибина вагою 37,98 кілограма.

Риба, фото: Getty Images
Риба, фото: Getty Images

Раніше повідомлялося про рибака з американського штату Міннесота, який зловив щуку розміром з людину. Місцевий департамент природних ресурсів зареєстрував рекорд і визнав пійману щуку найдовшою в історії рибальства штату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, риба відправила чоловіка на лаву підсудних.

Як повідомляв Знай. ua, рибалка витяг з вузькою лунки річкового гіганта довжиною 1,4 метра.

Також Знай. ua писав, що Азовське море заполонили тисячі чайок, такого не було чверть століття - природа очистилася на карантині.