Президент України Володимир Зеленський, 20 травня, на прес-конференції, де йому журналісти ставили безліч питань, торкнувся теми заробітних плат в країні заявивши, що "Зарплата в п'ять тисяч гривень — це не бідність".

Про це стало відомо завдяки онлайн-трансляції прес-конференції українського президента в сервісі YouTube.

Пресконференція Володимира Зеленського, скріншот
Пресконференція Володимира Зеленського, скріншот

"Висновки ЮНІСЕФ про те, що в Україні за межею бідності опиняться 6-9 млн осіб, не коректні, так як вони застосовували європейські стандарти при оцінці добробуту працюючих і пенсіонерів. При цьому Кабмін вже розробляє програму підвищення мінімалки і перерахунку пенсій.", - ось так відповів президент.

Варто нагадати нашим читачам, що рівно рік тому, під час президентської гонки з вуст кандидата Зеленського звучали заяви про "Кінець епохи бідності".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Нікополі звалився міст під промову Зеленського про "велике будівництво" - конфуз дня обговорює вся країна.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський обізвав бандитом мера Черкас Бондаренка: "Я з такими...".

Знай.uа писав, мер Дніпра Філатов поскаржився на велетенську діру в бюджеті і перевів стрілки на Зеленського.