Президент України Володимир Зеленський у середу, 20 травня, провів прес-конференцію, де журналісти мали можливість задати йому питання. Онлайн-трансляція з'явилася на офіційний каналах Офісу президента в YouTube і Facebook.

Його відповіді тут же отримали негативний відгук від українців в мережі. Громадяни обурені тим, що президент вже рік тільки дає обіцянки, боїться називати Росію агресором і ухиляється від прямих відповідей.

Люди відзначали, що президент переводив теми з питань на розповіді про свою сім'ю, а в той час в Україні "провалена закупівля ліків, в країні йде війна", а справи про замахи на активістів, у тому числі Каті Гандзюк просто загальмувалися.

"Боїться назвати росію агресором?", "Зелю у відставку ,так розвів українців, готує ґрунт для своїх", "Капец, які помилки для презедента!!! Це жах!", "Разом і далі"? недай боже!", "Тепер стало намнооо ясніше що і на якому рівні гальмується. Те, що я і передбачала", Сам п'ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю ( це так щоб без матів прокоментувати це кіно). Переляк не побоявся зручних питань", "Побудуємо, зробимо ... бла бла бла... що зробив? Нічого", "Зе відвали", "Рік стыдобы і нахабної брехні!", "Про що це все? Війна, ми воююча країна , провалена закупівля ліків! Криза світова попереду… злита праворуч Каті Гандзюк і справи замахів на активістів !! Про що він говорити", "Ні в якому разі,ти в цей не досидиш термін!", "Який жахливий у нього москальський говорок, коли розмовляє російською. Вивертає просто", "Повний провал", "Мендель попросила Зе не перетворювати в балаган. Вони ідіоти?", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Були і позитивні коментарі в адресу президента, хоч і в меншій кількості.

"Працюемо разом! І все буде Україна!", "Президент молодець", - писали українці і ставили усміхнені смайлики.

Прес-конференція Президента України Володимира Зеленського / 20.05.2020

Президент України Володимир Зеленський дає прес-конференцію, присвячену підсумкам першого року каденції.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 20 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, біля Маріїнського парку, де звітував Зеленський, почалися протести.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський замість пояснень засипав українців новими обіцянками.

Також Знай. ua писав, що Зеленський очікує реформу "Укрзалізниці" за місяць.