Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на примадонні російської естради Алли Пугачової, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя. Артист часто показує в Instagram дітей і улюблену дружину, і цей раз не став винятком – Галкін виклав веселе відео з Аллою Борисівною, яка звела з розуму фанатів зіркової пари.

У ролику, знятому у дворі будинку, можна побачити струнку і пашить здоров'ям 71-річну Аллу Пугачову. Вона вийшла на прогулянку в звужених джинсах і чорній кофтині, поверх якої накинула химерну джинсовку, а на її ногах білі кросівки. Свій образ примадонна доповнила темними рукавичками і недбалою укладанням волосся, а на її обличчі легкий макіяж і незмінна посмішка. Енергійна співачка весело крокує по двору і крутиться перед камерою, демонструючи прекрасний настрій, і все це під красивий саундтрек з фільму "Красуня". Сам Галки у підписі до відео написав: "Гарна!". А фанати почали засипати примадонну компліментами, захоплюючись її нев'янучою красою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.