Весна поступово підходить до кінця, однак погоди це не поясниш. Замість комфортних травневих ночей, Україну чекають чергові заморозки. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій. Тому людям, які вже засадили свої городи, потрібно приготуватися до можливих неприємностей, і вжити всі заходи, щоб укрити урожай.

Заморозки в березні
Заморозки в березні


Вночі в Київській області можливі заморозки на ґрунті від 0 до -2 градусів. Оголошено жовтий рівень небезпеки. Особливу проблему заморозки представляють для посівів злакових і бобових культур. Через пониження температури, можливо вимерзання частини рослин і зменшення врожаю.
Температура повітря буде досить низькою. Вночі у Київській області повітря прогріється лише до 3-5 градусів вище нуля. Вдень очікується спеки також не варто. Максимальна температура в столиці очікується до +16 градусів, а в Київській області – до +15.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще