Клієнти українського постачальника послуг зв'язку "Київстар" скаржаться на проблеми з основними сервісами. У користувачів домашнього інтернету відсутній зв'язок, не працює сайт компанії і служба підтримки.

Про це йдеться у повідомленнях, розміщених у соціальних мережах. У компанії "Київстар" вже також визнали наявні проблеми і повідомили про роботу над їх усуненням.

Початково скарги на інтернет почали з'являтися під дописом-привітанням з Днем вишиванки. "Комунікації від бога. У вас годину не працює домашній інтернет (таке враження що по всій Україні), а ви про вишиванки пишете. Можна ж хоч якесь інфо дати…" - йшла мова в одному з коментарів.

Пізніше з'явилися і офіційні підтвердження наявності проблем.

"Доброго дня! Наразі є тимчасові складнощі і фахівці роблять все можливе для того, щоб якомога швидше їх усунути. Орієнтовний термін до 21.05.2020 18:00 Приносимо вибачення за незручності", - написали у компанії у відповідь на запитання у Twitter.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Згодом оприлюднено заяву про проблеми з домашнім інтернетом було й на Facebook. У "Київстар" навіть пообіцяли компенсувати клієнтам незручності.

"Друзі, сьогодні виникли тимчасові труднощі у роботі Домашнього інтернету через аварію😔 Наші технічні спеціалісти роблять усе можливе, щоб відновити роботу сервісів якомога швидше. Ми розуміємо, як потрібен вам зараз інтернет. Приносимо вибачення за незручності та надамо компенсацію усім, хто зазнав складнощів, які пов'язані з тимчасовим збоєм деяких сервісів. Розуміємо, що додзвонитися до оператора зараз важко, тож, повідомлятимемо вам новини та відповідатимемо на питання тут".

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Наразі сайт "Київстару" також не працює.

Сайт "Київстар", скріншот
Сайт "Київстар", скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мобільний оператор "Київстар" раптово змінив правила: що потрібно знати кожному клієнту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мобільний зв'язок "Київстар": сервіс MNP, тарифні плани, домашній інтернет

Також Знай.ua писав, Як подзвонити оператору Київстар: прості команди і прямий номер.