На Житомирщині правоохоронці розшукують чоловіка, який вирішив підзаробити та влаштував справжній погром на одному з кладовищ. Так, останній з понад десяти пам'ятників відламав елементи оздоблення, а потім намагався здати їх в пункт прийому металобрухту. Нині ж зловмисника і досі не затримали, бо він переховується від поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Як відзначається, напередодні до житомирських поліцейських звернулась 82-річна жителька райцентру із повідомленням про пошкодження пам’ятника на могилі її сина. Пенсіонерка розповіла, що днями навідалася на кладовище і виявила відсутність на гранітній стелі металевих елементів оздоблення.

Елементи оздоблення пам'ятників

"Поліцейські провели огляд місця події та з’ясували, що до цього правопорушення, як і до низки аналогічних, причетний 33-річний місцевий житель, який раніше вже викрадав з надгробків металеві елементи оздоблення, розбивав їх на частини та здав у якості металобрухту", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Елементи оздоблення пам'ятників

Наразі ж правоохоронці розшукують підозрюваного у вчиненні як мінімум десяти таких правопорушень, а також встановлюють всіх потерпілих від його дій. Зокрема, зловмиснику за таке загрожує штраф до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, раніше під Львовом чоловік розгулював по вулиці з мішком патронів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.

Також Знай.uа писав, що у Києві потерпілий самостійно знайшов і передав до поліції людей, які вчинили у нього крадіжку.