Співголова фракції партії "Європейська солідарність" Артур Герасимов заявив, що гучна ситуація, яка наразі відбувається навколо колишнього віце-президента США Джозефа Байдена та екс-президента України Петра Порошенка, нічим хорошим не закінчиться та потягне Україну в "прірву".

Про таке він розповів у прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1"

Варто зауважити, що напередодні народний депутат Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив Байдена на Петра Порошенка. За словами Деркача, записи він отримав від журналістів-розслідувачів, а сам запис розмов нібито робив особисто український лідер. Щоправда, в команді колишнього глави держави ці "плівки" назвали спробою вплинути на ставлення США і України".

Фото зі студії

"По-перше, я думаю, що ця 18 справа також мертвонароджена, як і попередні 17, це навіть не яка кажу, а говорив попередній прокурор пан Рябошапка. І все завершиться таким ж "пшиком", бо наголошую, що на цих плівках нічого немає. Краще б вони розслідували плівки Юзіка, Труби та плівки, де продаються посади.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І по-друге, ви розумієте, що це веде до дуже серйозної помилки на міжнародному рівні. І я тільки одне не розумію: Зеленський дійсно вважає, що треба воювати з США, нашим стратегічним партнером, а не з Кремлем? Він що, вектори поплутав?", - наголосив він.

Нагадаємо, "Жодної цінності", - у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого.

Також Знай.ua" Зеленський розкрив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо..."