У п'ятницю, 22 травня, в Україні знову очікується холодна погода. Тому якщо ви збираєтеся кудиcь іти, куртка вам явно стане в нагоді. Як повідомляє Гідрометцентр, завтра практично у всіх регіонах нашої країни буде прохолодно і дощитиме.

Особливо “пощастить” північним та східним областям України. Синоптики прогнозують тут дощі вподовж всього дня.
Вночі температура опуститься до 3-9 градусів тепла.

В західних областях нашої країни можливі заморозки до -3 градусів. Вдень буде тепліше, але все одно не дуже комфортно. Різниця температур буде великий, від +10 градусів на Заході, до +17 на Півдні. Вітер буде північно-західним, швидкість – 7-12 метрів на секунду. Місцями можливі пориви.

Дощ, фото: Pixabay
Дощ, фото: Pixabay


Погода в столиці 22 травня буде не найприємнішою. Вночі повітря прогріється лише до 5-7 градусів вище нуля. Вдень буде трохи тепліше – 10-12 градусів тепла. Також киянам потрібно приготуватися до затяжного дощу, який буде йти на протязі всього дня.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.