Співголова депутатської фракції партії "Опозиційна платформа - за життя" Юрій Бойко пояснив свій виступ в ефірі прогами ″Право на владу″ російською мовою тим, що до нього цією ж мовою говорив його ″американський колега″ дипломат Джон Гербст.

Юрій Бойко весь свій виступ в програмі присвятив тому, що намагався переконати слухачів в існуванні зовнішнього управління Україною з боку США, яке розпочалось після Майдану. При чому весь свій спітч він виголошував російською мовою.

Ведуча програми Натіля Мосейчук запитала Бойка, чи визнає він російське управління Україною до 2014 року. На що співкерівник ОПЗЖ заперечив.

″У такому вигляді я не чув жодного діалогу зі сторони колишнього президента України з президентом Росії. Що я тобі дам мільярд — зміни генерального прокурора. Такого точно не було″, - відповів на запитання Бойко.

У відповідь Мосейчук пригадала ″забудькуватому″ політику Харківські угоди, Чорноморський флот і зміну курсу на євроінтеграцію та запитала, чому Бойко говорить російською:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

″Ви собі не зраджуєте. Ми просто пам'ятаємо Харківські угоди, Чорноморський флот, з приводу зміну курсу — ми даємо тобі три мільярди — зміни курс. Ну і що я точно можу сказати, що Ви зараз в такому якомусь місці знаходитесь, що українська аура туди не пробивається, тому що зазвичай коли ви в студії, то говорите українською″.

Бойко спробував пояснити це тим, що до нього говорили російською ″мої колеги″, маючи на увазі Джона Гербста, який виходив на зв'язок по скайпу.

″З яких пір американці стали вашими колегами?″, - іронічно запитала Мосейчук, чим загнала Бойка в глухий кут.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Теліженко заявив, що Білий дім був шокований історією Порошенка і Байдена

Також Знай.ua писав, Порошенко записав термінове звернення після плівок Деркача