Мешканець Мелітополя придбав у супермаркеті АТБ чи то молоко, чи то сирну масу. Насправді чоловік хотів придбати пакет свіжого молока, але коли вдома відкрив, був неприємно здивований. Адже на місці молока була невідома субстанція, не схожа ні на молоко, ні на сир, щось середнє.

Про це стурбований українець сповістив Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує відгуки споживачів на неякісні товари та торгові мережі, які їх продають.

"Не впевнені, що ультрапастеризоване молоко, у якого термін придатності закінчується через 2,5 місяці, повинна мати такий вигляд. Щось частенько останнім часом продукція "Своєї лінії" підставляє мережу супермаркетів", - йде мова в оригінальному

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор
АТБ, фото: Телеграм / Народний ревізор

Молоко є виключною їжею, яку приготувала для людини сама природа. У цьому продукті є всі необхідні речовини, що забезпечують нормальну життєдіяльність людини від самого народження і до глибокої старості.

Корисні властивості молока і молочних продуктів не можна недооцінювати. Жодна їжа не може зрівнятися з молоком по повноті хімічного і біохімічного складу. Доведено, що в цьому продукті міститься більше ста різних найцінніших для організму людини компонентів. Але єдиний момент - його слід зберігати правильно, у холоді, щоб воно не перетворилось на сир.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гризуть навіть бетон: популярний курорт атакують мерзенні багатоніжки, - відео не для гидливих.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Фуршет" тероризують хробаки, "живі" цукерки це лише початок - "Перетворюється на зоомагазин".

Також Знай.ua писав, що У Києві "Фора" впарює пластівці з хробаками: обережно, можна "бекнути".