Святий Микола Чудотворець - один з наближених до Господа. Молитви звернені до Миколи володіють великою силою. Він є помічником і відноситься до святих, які прожили земне життя, знали все про людські страждання і життя. Тому молитви до них так сильні і ефективні. Люди настільки любили цього святого, що самі придумували молитви і слова звернені до нього. Можна зустріти безліч текстів простих молитов. Але церква не визнала жодної молитви, які прийшли з народу. Проте люди знають, які дива може творити святий і не припиняють звертатись до нього у молитвах.

День святого Миколая, фото: veryimportantlot
День святого Миколая, фото: veryimportantlot

У чому ж допомагають молитви Миколі Чудотворцю і про що молитися в цей день?
Перш за все Микола Чудотворець-захисник дітей і незаміжніх дівчат. Він оберігає всіх діточок, будь-яка мати може в молитві звернутися з проханням захистити, уберегти, захистити. І ваша дитина буде під невидимою небесної захистом.
Також моляться дівчата, які не можуть влаштувати свою долю і особисте життя. Є повір'я, що в цей день Микола Чудотворець може виконати ваше бажання, потрібно лише щиро попросити.
Молитви допомагають від будь-якої хвороби, у важких життєвих ситуаціях. Він допомагав бідним і убогим за життя. Тому сміливо можете молитися про фінансове благополуччя в родині.