В Україні почався наступний етап послаблення карантину. У регіонах, де це дозволяє епідеміологічна ситуація, з 22 травня відновили рух громадського транспорту та пасажирські перевезення всередині області.

Пощастило далеко не всім, оскільки можливості нового етапу ослаблення карантину визначає епідемситуація в областях і містах.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, в яких регіонах відновляться автотранспортні пасажирські перевезення.

"Відсьогодні у регіонах зі сприятливою епідситуацією дозволені пасажирські перевезення автомобільним транспортом - міські, приміські, міжміські внутрішньообласні. Також відновлені міжнародні автотранспортні пасажирські перевезення", - написав він у Telegram-каналі.

транспорт, скрін з відео
транспорт, скрін з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Криклія, визначає готовність до другого етапу ослаблення карантину Міністерство охорони здоров'я України. На сайті держструктури зазначено, в яких областях відбудеться відновлення роботи громадського транспорту та автотранспортних перевезень.

Де в Україні запустили автотранспортні пасажирські перевезення:

Вінницька область;
Житомирська область;
Запорізька область;
Івано-Франківська область;
Кіровоградська область;
Львівська область;
Одеська область;
Сумська область;
Тернопільська область;
Харківська область;
Херсонська область;
Черкаська область;
Чернігівська область.

Водночас до ослаблення карантину поки не готові Київ, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Київська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька та Чернівецька області.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ заявили, що 11 областей в Україні не готові до послаблення карантину

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі метро виходить з карантину

Також Знай.ua писав, тернополяни збунтувалися проти домашнього ув'язнення на карантині