У суботу 23 травня, погода в Україні очікується прохолодною. У більшості регіонів буде хмарно, а в центрі і на півночі випадуть опади.

Волога і холодна погода триватиме і на вихідних, значного потепління і сонця чекати не варто. Однак наступного тижня можливе потепління. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Дощі пройдуть у центральних областях, місцями на півночі, у південній частині, на Харківщині. У Запорізькій, Луганській, Донецькій, Миколаївській областях можуть бути локальні опади.

На Заході погода буде сухою, місцями сонячною. Температура повітря становитиме +14 +18 градусів. Вночі – +3 +8 градусів. Очікують заморозки у західних, північних і центральних областях.

У Києві в суботу вночі буде холодно. Температура повітря в столиці не перевищить +3 +6 градусів, а вдень – +12 +16 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Якщо ви побачите дивну людину у масці, темних окулярах, шапці на лоба, із піднятим коміром, яка скрадається в кущах і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 22 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 травня вшановується пам'ять апостола Симона Зилота. Наші предки ходили лісами і галявинами, збираючи різні трави, яким приписували особливу цілющу силу. Наші пращури помітили, що холодний день на Симона обіцяє хороший врожай зернових культур.

погода на 23 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбіотики вашій дитині.