Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні можна було підвищувати мінімальну заробітну зарплатню, як це робилося раніше, але наразі "інші" уряди унеможливив таке збільшення.

Про це він повідомив у власному Twitter.

"Ми всі – у святковому вбранні, але обговорюємо несвяткові речі. Три роки тому мінімальна зарплата в Україні була 50 доларів, у серпні 2019 року – уже 150 доларів. І цей показник можна було нарощувати! Втім, наші соціальні ідеї зупинили інші уряди", - написав він.

Володимир Гройсман, фото Facebook
Володимир Гройсман, фото Facebook

Окрім цього Гройсман наголосив, що наразі також варто хвилюватися за вакцину від коронавірусу та підтримку українських бізнесменів:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Зараз час думати про те, що буде завтра. І завтра Україна має бути в числі перших, хто отримає вакцину, хто буде готовий до другої хвилі COVID, хто матиме план підтримки малого й середнього бізнесу. Політичні погляди можуть різнитися, але хаос – не наш шлях".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ послабило умови самоізоляції для пенсіонерів, у яких випадках можна порушувати карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям можуть зменшити пенсії, в зоні ризику одна категорія.

Також Знай.ua писав, безробітним українцям виплатять допомогу, опубліковано необхідний перелік документів