Секретарка українського президента, яка відповідає за зв'язок із громадськістю, Юлія Мендель, вже забула про фотографії та наряди, якими хвалилася під час офіційних візитів глави держави до різних країн. Тепер Юля радіє з того, що можна сфотографуватися вдома перед дзеркалом без маски.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Мендель в мережі Isntagram.

Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram
Публікація Юлії Мендель, скріншот: Instagram

"Вдома можна і без маски...", - підписала нову публікацію Юлія Меднель.

Варто зазначити, що перед дзеркалом Юля, на секундочку, в травні, постала перед дзеркалом у теплому плащі, схожому на розтягнуту шкільну форму.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також нагадаємо нашим читачам, що лекції і надихаючі промови популярні на карантині як ніколи. Не пасла задніх і прес-секретар Президента Зеленського Юлія Мендель. У своїх соцмережах співробітниця Офісу Президента вирішила не тільки викладати фото з роботи і вдома, але і дати пораду глядачам.

Мендель сама запитала: "Гроші, час, енергія та здоров'я — що з них найголовніше?", і сама дала відповідь. За її словами, людям критично необхідно правильно розставляти пріоритети у витрачанні ресурсів, а час, гроші, енергія і здоров'я — саме ресурси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прес-секретарка Зеленського Мендель залякує українців новою загрозою - "Людина залишається слабкою".

Як повідомляв Знай.uа Мендель розповіла, важливіше їй здоров'я або гроші - "Секрет у тому, що...".

Знай.uа писав, мер Черкас, який повстав проти Зеленського, приголомшив зізнанням - "Я допомагав їм...".