Під час пандемії коронавіруса, весь пасажирський транспорт в Україні потрапив під обмеження. Зараз, під час відновлення перевезень після карантину, пішли розмови про можливе підвищення цін на проїзд. Нібито перевізники таким чином бажають компенсувати свої збитки, які понесли за час фактично тримісячного простою.

Громадський транспорт, скріншот: YouTube
Громадський транспорт, скріншот: YouTube


Однак міністр транспорту і інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що зміни цінової політики найближчим часом не очікується. Він зазначив, що для зараз вкрай важливо зберегти ті тарифи, які є, щоб українцям було легше подолати психологічний бар'єр, що виник за час карантину.
Криклій підкреслив, що ціни на державний транспорт точно не зміняться. Таким чином, збережуться тарифи на міські автобуси та електротранспорт, міжміські та приміські залізничні перевезення. Що стосується приватних перевізників, Криклій впевнений, що вони зараз також не підуть на підвищення цін, адже раніше заявили певну ціну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ заявили, що 11 областей в Україні не готові до ослаблення карантину

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі метро виходить з карантину

Також Знай.uа писав, у Тернополі збунтувалися проти домашнього ув'язнення на карантині