В українській столиці стався вельми тривожний випадок. В мережі на сервіс таксі Uber поскаржився молодий чоловік. Хлопець заявив, що спочатку таксист повіз його не за "потрібним" маршрутом, а після навіть вилаяв клієнта. Також в мережі хлопець опублікував відео, на якому видно, що водій таксі дійсно поводив себе агресивно.

Про це стало відомо завдяки публікації Юрія Конанчука в мережі Facebook.

Geplaatst door Yurii Kononchuk op Zaterdag 23 mei 2020

"Шановні Uber, звертаюся до вас із заявою. Близько 23:56 год 23 травня 2020-го року до мене прибуло таксі, яке я викликав. Водій повинен був довести мене до вулиці Олексія Тихого. Шлях повинен був йти через вулицю Борщавську - я роблю цей висновок з таких поїздок зі схожих адрес посадки. Однак водій не звернув на Індустріальний міст і не виїхав на вул. Боращівську. А повіз мене через вул. Вадима Гетьмана. І потім згорнув з вул. Гетьмана на вул. Олекси Тихого, розвернувся і поїхав у бік вказаної адреси. Далі я вийшов раніше місця призначення, адже не вважав за доцільне їхати з цим водієм. Водій зреагував на це агресивно і поставив мені 1 зірку в Über. Потім я вийшов з авто. Події, що відбувалися далі — на відео. А заява моя в тому, що - ваш водій мене ображав і поводив себе не цілком доцільно водієві таксі такого високого класу. P. S. Я розумію, що карантин і всі ми агресивні і дуже напружені, але подібна поведінка неприпустима. Не знаю, реєстраційний номер авто водія, але даю скрін його профілю у Uber. Прошу звернути на це увагу. Спасибі.", - описує ситуацію незадоволений клієнт таксі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві дівчина стверджує, що її побив таксист. Інцидент вона зняла на відео, однак у багатьох користувачів її скарги викликали сумніви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік вирішив підзаробити і познущався над десятками мертвих.

Як повідомляв Знай.uа киянка звинуватила таксиста в побитті, але українці не співчувають - "акторка без Оскара".

Знай.uа писав, наївний тернополянин залишився з порожнім гаманцем через "гастролера" з Донецька.