Український нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов вважає, що його колегу Валерія Давиденка вбили. Про це він заявив у коментарі hromadske.

За його словами, Давиденко не міг скоїти самогубство та потрібно провести розслідування.

"Я переконаний, що цей чоловік не міг вчинити самогубство. Я наполягаю на тому, що його вбили і треба робити розслідування... Бачилися з ним в парламенті, на засіданні ми з ним не спілкувалися. Але я переконаний, що якби були якісь проблеми, він би порадився", – заявив парламентарій.

Нардеп Сергій Шахов, скиншот відео
Нардеп Сергій Шахов, скиншот відео

У свою чергу, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков висловив щирі співчуття та наполіг на проведенні справедливого розслідування цієї страшної трагедії.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Верховну Раду сколихнула страшна звістка про трагічну смерть нашого колеги по парламенту, народного депутата VIII і IX скликань Валерія Давиденка. Обставини загибелі народного депутата з'ясовуються правоохоронними органами. Розслідування має бути оперативним і максимально об'єктивним", – цитують голову на офіційному сайті Верховної Ради.

Разумков, фото: Facebook
Разумков, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Сергій Шахов закликав скасувати карантин не тільки для депутатів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ігор Мосійчук відреагував на смерть народного депутата від групи "Довіра" Валерія Давиденка.

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Шахов здав плазму крові для подальшого виготовлення ліків від COVID-19.