Народна депутатка від фракції "Європейська солідарність" Софія Федина, якій не так давно районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання через погрози президенту Володимиру Зеленського, вчергове "наїхала" на українського лідера та заявила на всю країну, що він "постраждалий".

Про це йдеться в Telegram-каналі Klymenko Time.

Варто зауважити, що в Києві, а точніше на Майдані Незалежності, розпочалася акція "Стоп реванш". Організатори – Рух опору капітуляції – вважають, що глава держави Володимир Зеленський обдурив своїх виборців, обіцяючи покінчити з олігархатом.

Також учасники акції встановили в центрі столиці сцену, просто з якої і закликають Зеленського припинити "політику капітуляції на умовах Кремля", звільнити безпідставно утримуваних майданівців, добровольців і волонтерів, покласти край політичним переслідуванням патріотів та припинити "наступ на українську мову".

Софія Федина в суді, скріншот відео
Софія Федина в суді, скріншот відео

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, засвітилася на сцені і скандальна депутатка Софія Федина, яке раніше вже погрожувала українському лідеру, за що "заробила" підозру, а також заборону виїжджати з Києва.

"Нардепка Софія Федина виступала зі сцени на Майдані. Крім того, що були традиційні войовничі наративи, вона неодноразово називала Зеленського "потерпілим". Також вона, в своєї характерній манері, розповіла про те, якою має бути Україна і "правильні" українці", - йдеться в повідомлені.

Наразі ж ситуація на Майдан Незалежності спокійна – там патрулюють Нацгвардія та поліція.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Софія Федина запропонувала Володимиру Зеленському зустрітися особисто, щоб обговорити розбіжності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Софія Федина раптово перейнялася безпекою Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Софія Федина публічно звернулася до Зеленського через оголошену їй підозру.