З грузинської столиці прилетіла на білих голубах дуже добра історія. Хлопчик років 11 на вулиці помітив дворнягу, яка самотньо лежала біля припаркованих машин. Хлоп'яті стало шкода цього пса, і він вирішив підтримати двортер'єра.

Читайте Знай у Google News!

Варто зазначити, що юнак не злякався значних розмірів собаки і підійшов просто до хвостатого друга. Хлопчисько навіть не здогадувався, що хтось за цим всім спостерігає і незабаром покаже це на весь світ.

Спочатку хлопчик гладив пса по голові, а потім накрив його своєю курткою, щоб зігріти волоцюгу в цей холодний день. Мимовільного спостерігача вчинок хлопчика торкнув до глибини душі, він скоріше сфотографував цю милу сцену на свій смартфон. Пізніше "оператор" опублікував знімок на своїй сторінці у Facebook й написав про побачене.

Добрий хлопчик і дворняга в Тбілісі, скріншот: YouTube
Добрий хлопчик і дворняга в Тбілісі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він отримав гарячі відгуки в мережі, люди щиро захопилися вчинком хлопчика. Люди писали слова подяки батькам дитини за таке прекрасне виховання. В коментарях звучало, що такі люди, як цей добрий хлопчик, вселяють надію на світле майбутнє людства. Незабаром маленького героя визначили. Виявилося, що його звуть Мухіані. Знімок зацікавив навіть мерію міста, і її представники запросили хлопця на відкриття великої собачої будки на одній з вулиць Тбілісі.

Варто також зазначити, що Грузія — одна з найгуманніших країн по відношенню до бездомних тварин. На вулицях міста для них є навіть автоматичні годівниці, які працюють на сонячних батареях. Якщо перехожі кидають порожню пластикову пляшку у спеціальний отвір, то в миску, розташовану внизу годівниці, висипається корм.

Грузинські апарати для тари і собачого корму, скріншот: YouTube
Грузинські апарати для тари і собачого корму, скріншот: YouTube

Поряд з годівницями встановлюють і будиночки для бездомних тварин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорожець намагався по-звірячому позбавитися двох малюків, у таке важко повірити.

Як повідомляв Знай.uа колючі оргії в громадських місцях - ізоляція в період пандемії дарувала їжакам повну свободу дій.

Знай.uа писав, Зеленського просять не йти по стопах Брагара і зупинити знущання.