Завтра, 25 травня, погода в Україні не порадує теплом. Поки що не варто очікувати стійкий стабільний довготривалий антициклон. Зараз хмари народного гніву через надлишок дощів та брак тепла нависають над Україною.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко у facebook. За її словами, вітер буде з півночі, на Сході України - з південного сходу, невеликий, максимум помірний.

Температура повітря
Найближчої ночі, хоча й не аж так тепло, проте заморозки нарешті малоймовірні! +6+12 градусів. Завтра вдень передбачається +14+17 градусів, осередок холоду - над Київщиною та Карпатами, +9+12 градусів, на Сході та на Дніпропетровщині буде найтепіше, +15+20 градусів.
"У Києві завтра - хоч з хати не виходь: дощ та холодно. Вночі, правда, вже трохи тепліше, до +8 градусів, але вдень лише близько +12 градусів. Якщо правда, що завтра запрацює метро, то там можна буде погрітися. Невелике потепління можна очікувати із середи, але то таке потепління, як я приблизно подамся в еміграцію", - зазначає синоптик.

негода, скріншот з відео
негода, скріншот з відео

Якщо серйозно, відчутніше тепло прийде в Україну з 1-го по 7-ме червня. Погода у нас, подібно до уряду, ніяк не може догодити нам. Влітку ми називаємо її занадто задушливою, взимку - убивчо холодною, а навесні і восени звинувачуємо в тому, що вона не відповідає цим порам року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.