Журналіст Євген Куксін зустрів на Хрещатику народного депутата та ресторатора Миколу Тищенка. Цю нагоду чоловік використав, щоб перепитати у нього, яким чином той подорожує Києвом, натякаючи на нещодавню інспекцію Тищенком громадського транспорту. Народний обранець зазначив, що все ж приїхав на автомобілі - "Мерседесі" чорного кольору, до якого й направлявся. Однак на прощання Тищенко запевнив, що їздить на маршрутці щодня.

Відповідним відео Куксін поділився на своєму Telegram-каналі.

"Виявляється, Микола Тищенко щодня їздить на маршутках. Щоправда, сказав він це сідаючи в мерседес 🤷‍♂️", - написав журналіст.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Приводом для інтересу Куксіна стало те, що декілька днів тому Тищенко розповів, що особисто перевірив готовність громадського транспорту.

Микола Тищенко, скріншот: YouTube
Микола Тищенко, скріншот: YouTube

"Днями я вирішив особисто перевірити, чи пильно дотримуються санітарних умов водії та як проходить дезінфекція салону громадського транспорту. Те що я побачив, відверто кажучи шокувало мене. Пасажири не дотримуються рекомендованих дистанцій, тому що розмітка на зупинках просто відсутня. А люди стоять у черзі по кілька годин! Водії не мають елементарних засобів захисту і вимушені проводити дезінфекцію самотужки лише за допомогою звичайної води та першої ліпшої ганчірки.

Де ж ті бригади дезінфекторів, які нам так яскраво показували на відео у захисних скафандрах та озброєні спеціальними розчинами? Де засоби захисту для водіїв? Чи вони мають самотужки їх купувати за мізерну зарплату?

Безліч питань – та абсолютно жодної конструктивної відповіді від столичної влади. Я дуже вдячний що Денис Шмигаль почув прохання громадян щодо відновлення пасажирських перевезень, та як бачимо цього замало. Я вимагаю забезпечити необхідними засобами безпеки водіїв, налагодити обіцяну дезінфекцію салонів та обладнати громадські зупинки розмітками", - написав Тищенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook..

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Недолуга спроба Тищенка виправдатися за свій ресторан обурила українців - "Головою вдарилися?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велике і важливе"

Також Знай.ua писав, що Під Києвом слідом за рестораном Тищенко виявили ще один заклад для vip-персон - слуги народу жирують, поки українці ледве зводять кінці з кінцями.