Погроми на кладовищах в Україні відбуваються досить часто. Як правило, їх ініціаторами стають або учасники будь-яких молодіжних рухів, або підлітки, яким нічим зайнятися. Однак щоб ініціатором розгрому стали діти? Така ситуація для нашої країни дивні. Тим не менш, саме це сталося на Харківщині.

В селі Слобожанське Зміївського району виявили групу дітей, які нищили хрести та пам'ятники. Після затримання з'ясувалося, що найстарший з них – хлопчик, якому всього 11 років. Крім того, погромом могил займалися дівчинка 10 років і ще один хлопчик, якому ледь виповнилося 6. Не менше здивував і ініціатор, повідомляє Нацполиция.

розвалені могили, фото Нацполіції
розвалені могили, фото Нацполіції

Їм стала дев'ятирічна дівчинка, яка запропонувала своїм друзям таким чином розважитися.
В цілому діти “порозважалися” на 13 зруйнованих могил. Їх батькам доведеться оплатити серйозний штраф і відшкодувати збиток родичам покійних, похованих на цвинтарі. Залучити дітей до адміністративної або кримінальної відповідальності неможливо, оскільки нікому з них не виповнилося 16 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Кернеса жорстко звернулися до Зеленському через метро, карантин під загрозою

Як повідомляє портал «Знай.ua» З маршала Жукова в Харкові "проступила кров" - кому не дає спокою скандальний пам'ятник

Також «Знай.ua» писав, що Пакет з фарбою на голову - в Києві на Оболонській набережній промишляють нахабні вандали