ПриватБанк – лідер серед українських банків за кількістю виданих кредитних карт. Однак далеко не всі їх власники задоволені якістю послуг фінансової організації. Зокрема, власники кредиток від Приватбанку скаржаться, що у них самовільно відключають кредитний ліміт, на який вони розраховують.

Скріншот відкликання


Одним з постраждалих від такого свавілля виявився користувач сайту Minfin під ніком BohdanUA. В обговоренні послуг Приватбанку він зазначив, що користується кредитним лімітом давно і часто. Однак 21 травня, коли він знаходився в чужому місті і хотів зняти гроші з картки, отримав повідомлення про те, що кредитний ліміт переглянутий. У підсумку, замість 20 000 гривень там залишилася тільки сума боргу – 244 гривні.

Служба підтримки Приватбанку вже відповіла потерпілому українцю і розповіла, що ліміт на кредитних картах встановлюється в індивідуальному порядку для кожного клієнта. Розрахунок проводиться “за допомогою складної математичної моделі, що включає сотні факторів”. Однак ніякої конкретної відповіді підтримка банку так і не надала. Залагодив банк питання з клієнтом – так і залишиться загадкою.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, клієнтам Приватбанку пояснили, як отримати оплату частинами.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Приватбанку розповіли про роботу відділень під час карантину – де дізнатися точну інформацію.