Епідемія в Україні не йде на спад, кінця карантину не видно — міністр Степанов ошелешив відвертістю

Епідемія коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні не йде на спад, тому завершення карантину найближчим часом очікувати не доводиться. 23 травня в Україні зафіксували 406 нових випадків захворювання, що не відрізняється від загальної тенденції у 350-500 нових хворих щодня, яка тримається вже довгий час. Про це заявив під час онлайн-брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Максим Степанов, фото Facebook
Максим Степанов, фото Facebook

ПриватБанк змінив правила зняття готівки з банкомату, головні нововведення

Попри карантин і пов'язані з ним проблеми, державний "ПриватБанк" продовжує розвивати сферу послуг. В установі розробляють нові моделі банкоматів, які працюватимуть з готівкою за новими правилами. Просто зараз банк взявся за нелегку справу — заміну всіх своїх банкоматів старого зразка на нові, з вдосконаленими можливостями.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Експрацівник розкрив усю правду про популярні продуктові магазини - "Реальний шанс на отруєння"

Популярна торгова мережа "Молоко від фермера" може збувати прострочені продукти та реалізовувати товари сумнівної безпечності та якості — принаймні, таке про неї розповідає колишній співробітник. Відповідна публікація була розміщена на Telegram-каналі "Народный ревизор", який ставить своєю метою боротьбу з неякісними товарами та послугами.

Як розповідає анонімний колишній працівник, "у всіх магазинах зіпсованого м'яса і ковбаси під 100 кг, і все це "добро" йде на переробку в булочки".

Молоко від фермера, фото business.ua
Молоко від фермера, фото business.ua

Дивна тарифна сітка і по 50 гривень "у повітря" - українець показав зворотній бік "акцій" Vodafone

На якість послуг мобільного оператора поскаржився користувач Roman Stekolshikov, що проживає в Одесі. На своїй сторінці у Facebook він розкритикував роботу Vodafone і заявив, що якість зв'язку у них на дуже низькому рівні. "Водафон, у нас самий кончений інтернет, хороший інтернет тільки в центрі міста, в сталінках не ловить і в панельках теж. Така реклама Водафона повинна бути", написав користувач.

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Нічого святого з дитинства: підлітки заради забави поглумилися над 13 могилами

В селі Слобожанське Зміївського району виявили групу дітей, які нищили хрести та пам'ятники. Після затримання з'ясувалося, що найстарший з них – хлопчик, якому всього 11 років. Крім того, погромом могил займалися дівчинка 10 років і ще один хлопчик, якому ледь виповнилося 6. Не менше здивував і ініціатор, повідомляє Нацполіція.

розвалені могили, фото Нацполіції
розвалені могили, фото Нацполіції