Депутат Верховної Ради Валерій Давиденко, якого знайшли застреленим у власному офісі, задекларував у квітні повернення боргу в розмірі 41,4 млн гривень.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб.

У декларації зазначено, що громадянин Сергій Смирний повернув йому борг у розмірі 41 443 350 гривень. Більше інформації в декларації депутата немає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Повідомляється, що у депутата є колекція дорогих годин: два Ulysse Nardin, Maurice Lacroix, два Rolex, Audemars Piguet. З рухомого майна в декларації Давиденко вказаний автомобіль Toyota Land Cruiser 200 2017 року, який зареєстрований на мати депутата і Infiniti FX50 2012 року, який зареєстрований на його дружину.

Нардеп також володів мисливською рушницею Krieghoff, мисливським карабіном 716 PATROL BLK 16, карабіном Blaser R8.

Повідомляється, що пістолет Glock 17, який знайшли біля загиблого депутата, належав йому особисто, передають Українські новини з посиланням на власне джерело.

"Біля тіла знайшли його власний нагородний пістолет Glock 17", - сказав він.

За його словами, на даний момент зброю направлено на експертизу.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 23 травня, з'явилася информация про те, що життя народного депутата України від групи "Довіра" Валерія Давиденко обірвалася. Нардеп від "ОПЗЖ" Ілля Ківа повідомив, що Давиденко виявили мертвим у його ж офісі.

Пізніше з'явилася інформація, що Національна поліція відкрила справу за фактом загибелі нардепа. Попередньо відомо, що в правоохоронних органах вважають, що це було навмисне вбивство.

"Умисне вбивство. Поліція відкрила справу за фактом смерті нардепа Давиденко. За фактом загибелі депутата Валерія Давиденко слідчими столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу. Нагадаємо, що 23 травня, прибиральниця знайшла тіло 47-річного Давиденко з вогнепальним пораненням голови.", - повідомляє Telegram-канал Инсайдер.иа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, смерть нардепа Давиденко обростає новими подробицями.

Як повідомляв Знай. ua, спікер ВР Разумков наполіг на справедливе розслідування загибелі Давиденко.

Також Знай. ua писав, що загибель нардепа Давиденко в Києві поліція заявила про умисне вбивство.