Афроамериканський студент Джуда, який навчається в Україні на медика, став зіркою соцмереж завдяки своєму гумору, пісням і знанню української мови.

Своєю історією, а також романтичними і запальними піснями чоловік ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Джуда, який себе називає також "Юрою з Коломиї", народився на Віргінських островах (територія США). Невдовзі його сім'я переїхала у Детройт, штат Мічиган.

Юра з Коломиї, фото Instagram
Юра з Коломиї, фото Instagram

Хлопець добре навчався у школі, особливо йому вдавалися точні науки. По завершенню школи Джуда збирався вступати на інженера, оскільки його мрію - освіту лікаря - його сім'я не могла собі дозволити.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У США домінує платне навчання, яке піддається жорсткій критиці громадськості: студенти змушені влізати в борги, які сплачують протягом багатьох років, а соціальна мобільність фактично нівелюється. Стипендійних програм украй мало, а освіта лікаря коштує особливо значних коштів.

Однак батько Джуди дав йому пораду, нагадавши, що його тітка навчалася в Україні - здобути фах медика тут набагато дешевше. Юнак розповідає, що його тітка запевнила, що Івано-Франківськ - чудове місто, набагато тихше і спокійніше за Детройт (схоже, тут Джуда трохи пом'якшує інформацію - Детройт у останні декади переживає соціальну катастрофу).

Прибувши в Україну, Джуда твердо вирішив засвоїти українську мову - не знати її він вважав неповагою. Однак слов'янська граматика давалася йому складно - він ледь не плакав від кількості відмінків, не міг правильно ставити наголоси. Однак тепер він може продемонструвати чудовий рівень мови як для іноземця.

І знову Юра з Коломиї.

Geplaatst door Баба і кіт op Zondag 24 mei 2020

Сторінка Юри в Instagram досить популярна - на нього підписані 174 тисячі користувачів. Однією зі складових його медійного успіху є його любов до української музики: чоловік регулярно виконує і записує кавери на популярні пісні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Померла суперзірка соціальних мереж: понад 16 мільйонів користувачів оплакують втрату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дівчина зірки Ювентуса завойовує соцмережі: гарячі фото красуні.

Також Знай.ua писав, що Зірка "Динамо" Алієв убрався в сукню заради доньки, відео епічного танцю.